Receptie camping Duinhorst
Tentenveld
Speeltuin
Outdoor fitness en tennis
Natuur
Zwembad

Download brochure button

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Kampeerreglement camping Duinhorst

De directie van camping Duinhorst heet u van harte welkom en hoopt dat u een prettige vakantie op de camping zult hebben. In beginsel gelden de regels als op de openbare weg. Wij verzoeken u de volgende aanvullende kampregels ook in acht te nemen.

 1. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 2. U dient de camping op de dag van vertrek voor 12.00 uur te verlaten.
 3. Bezorg uw medekampeerders geen overlast door lawaai etc.
 4. Om 23.00 uur gaat de nachtrust in, die tot de volgende morgen 7.00 uur duurt (geen muziek/geen autogebruik/geen sport en spel/verblijven en groepsvorming in en rond de gebouwen is na 23.00 uur niet toegestaan).
 5. Barbecueën is uitsluitend toegestaan tussen 8.00 uur en 22.00 uur.
 6. Het verbranden van hout, op welke manier dan ook, is niet toegestaan.
 7. Op de camping is het gebruik en bezit van drugs verboden.
 8. Het is verboden rondom de tent of caravan te graven.
 9. De maximum snelheid op de camping is 10 km/h.
 10. Gebruik de vuilnisemmers en containers van de camping en werp geen vuil op het terrein of tussen de beplanting.
 11. De kampleiding is gerechtigd de toegang tot het terrein te verbieden of al aanwezige kampeerders verder verblijf op de camping te ontzeggen.
 12. Houd de toiletten schoon.
 13. Het plaatsen van een kinderzwembadje op uw kampeerplaats is niet toegestaan.
 14. Schade veroorzaakt aan opstallen, begroeiing of andere eigendommen van de camping zullen aan de betrokkenen in rekening worden gebracht.
 15. De eigenaar van de camping laat kampeerders en bezoekers op eigen risico tot het terrein toe. Zij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of ongevallen door derden veroorzaakt. Door betreden van het terrein doen kampeerders en/of bezoekers uitdrukkelijk afstand tegenover camping Duinhorst van enig recht op schadevergoeding.
 16. Bij aankomst bent u het volledige bedrag verschuldigd. In geval van een eerder vertrek wordt er geen restitutie verleend.

Reserveringsvoorwaarden voor reserveerbare plaatsen en verhuurobjecten van camping Duinhorst

 • Voor reserveringen worden geen reserveringskosten berekend.
 • Betaling is bij aankomst.
 • Als u van camping Duinhorst een bevestiging per e-mail, post of mondeling heeft ontvangen, is de reservering definitief.
 • Bij niet of niet tijdig annuleren bent u het volledige bedrag verschuldigd en worden er administratiekosten (€ 17,50) berekend.
 • Bij annulering in bijzondere situaties kan de camping beoordelen of zij van de annuleringsregeling afwijkt.
 • Indien gewenst kunt u elders een annuleringsverzekering afsluiten.
 • Slecht weer of slechte weersverwachting is nooit een geldige reden voor annulering.
 • Huisdieren zijn op onze camping niet toegestaan.

Om een reservering te kunnen maken, hebben we de volgende gegevens nodig:

 • Voorletters
 • Achternaam
 • Volledig adres
 • Telefoonnummer
 • Geboortedatum
 • Aankomst- en vertrekdatum
 • Soort kampeermiddel/accommodatie (caravan, camper of Trekkershut)

Aanvullende reserveringsvoorwaarden voor jongeren en groepen

Wij zijn een familiecamping en worden jongeren/groepen alleen toegelaten indien zij akkoord gaan met een aantal voorwaarden.

 • Jongeren uit de omgeving van/regio Den Haag (Haaglanden) worden niet toegelaten.
 • je hebt kennis genomen van het kampeerreglement en leven dit na. Het reglement vind je op onze site en houdt in het kort in dat er overdag geen overlast mag worden veroorzaakt voor je medekampeerders. Na 23.00 uur geldt er een nachtrust, dat betekent dat muziek en over het terrein rondtrekken niet is toegestaan.
 • Mocht er toch overlast ontstaan, worden jullie zonder discussie gevraagd te vertrekken.
 • Bij aankomst van jongeren wordt gevraagd om een telefoonnummer van een ouder/voogd die 24 uur per dag bereikbaar is, zodat er in geval van nood gebeld kan worden.
 • Kamperen is alleen mogelijk met een tent. Voor tenten kan er niet gereserveerd worden. U dient aan te komen en te kijken of er plaats is. U mag altijd een dag of 2 van te voren of voor vertrek telefonisch of per mail contact opnemen voor wat de verwachte bezetting zal zijn.
 • Alle meereizenden moeten minimaal 15 jaar zijn.

Als jullie aan deze voorwaarden willen en kunnen voldoen zijn jullie uiteraard van harte welkom.

Routebeschrijving naar camping Duinhorst

Let op: Het adres Buurtweg 135 invoeren in een navigatiesysteem geeft geen garantie op goed resultaat. Het volgen van deze routebeschrijving is verstandiger.

Per 1 april 2010 is de route naar camping Duinhorst gewijzigd, de gemeente heeft op de Buurtweg éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf de camping richting Den Haag/Duindigt. Dit betekent dat de camping met de auto alleen nog te bereiken is via de afrit Duindigt/Duinhorst van de N14/N440.

Met de auto:

Vanaf Amsterdam (A4): Bij knooppunt Burgerveen (6 km na Schiphol) neemt u de A44 richting Den Haag. U volgt deze weg tot in Den Haag en rijdt Wassenaar voorbij (A44 gaat over in N44 (Rijksstraatweg, later Leidsestraatweg)). Nadat u een viaduct onderdoor bent gereden (Van der Valk aan uw linkerhand) gaat u bij het tweede stoplicht rechtsaf (Willem Witsenplein, overgaand in de Van Alkemadelaan) richting Scheveningen. Op de Van Alkemadelaan (links passeert uw eerst het Bronovo Ziekenhuis) gaat u bij het derde stoplicht rechtsaf (Waalsdorperweg) richting Wassenaar. U komt bij een rotonde en neemt de eerste afslag richting Wassenaar/Leidschendam (Landscheidingsweg N14/N440). Op deze weg neemt u de eerste afrit Duindigt/Duinhorst en ziet u het ANWB bord Duinhorst. U komt aan het einde van deze afrit uit op de splitsing voor de camping.

Vanaf Utrecht (A12): U volgt de A12 tot in Den Haag (Utrechtse Baan), bij de eerste stoplichten slaat u rechtsaf de Benoordenhoutseweg op. U blijft op de linkerrijstrook om op het eerste kruispunt linksaf te slaan (Willem Witsenplein, overgaand in de Van Alkemadelaan) richting Scheveningen. Op de Van Alkemadelaan (links passeert uw eerst het Bronovo Ziekenhuis) gaat u bij het derde stoplicht rechtsaf (Waalsdorperweg) richting Wassenaar. U gaat binnen 50 meter links en rechts, u blijft op deze manier de Waalsdorperweg volgen en komt niet op de Waalsdorperweg. U komt bij een rotonde en neemt de eerste afslag richting Wassenaar/Leidschendam (Landscheidingsweg N14/N440). Op deze weg neemt u de eerste afrit Duindigt/Duinhorst en ziet u het ANWB bord Duinhorst. U komt aan het einde van deze afrit uit op de splitsing voor de camping.

Vanaf Rotterdam (A13): U volgt de A13 richting Den Haag en neemt bij het Prins Clausplein de A12 richting Den Haag. U volgt de A12 tot in Den Haag (Utrechtse Baan), bij de eerste stoplichten slaat u rechtsaf de Benoordenhoutseweg op. U blijft op de linkerrijstrook om op het eerste kruispunt linksaf te slaan (Willem Witsenplein, overgaand in de Van Alkemadelaan) richting Scheveningen. Op de Van Alkemadelaan (links passeert uw eerst het Bronovo Ziekenhuis) gaat u bij het derde stoplicht rechtsaf (Waalsdorperweg) richting Wassenaar. U komt bij een rotonde en neemt de eerste afslag richting Wassenaar/Leidschendam (Landscheidingsweg N14/N440). Op deze weg neemt u de eerste afrit Duindigt/Duinhorst en ziet u het ANWB bord Duinhorst. U komt aan het einde van deze afrit uit op de splitsing voor de camping.

Openbaar vervoer: Vanaf Centraal Station Den Haag neemt u busnummer 43 richting Leiden tot de halte Wittenburgerweg (Wassenaar). U loopt tegen de rijrichting van uw bus in tot aan de splitsing. U steekt de geasfalteerde weg over, loopt de Zijdeweg in en volgt deze weg (richting Scheveningen) tot een T-splitsing (de Zijdeweg loopt parallel aan de Landscheidingsweg). Daar gaat u linksaf de Buurtweg op en loopt via het viaduct de Landscheidingsweg over. Na ongeveer 100 meter ziet u aan uw linkerhand de ingang van de camping (Buurtweg 135).

Openingstijden receptie

Maandag t/m zondag van
9.00 tot 19.00 uur.

U heeft de mogelijkheid om tussen 12.00 uur en 23.00 uur in te checken.

Camping Duinhorst is geopend van 30 maart 2018 tot 30 september 2018, 12.00 uur.

Aangesloten bij

Betaalmogelijkheden

  

Contactgegevens

Camping Duinhorst

Buurtweg 135

2244 BH Wassenaar

Telefoon: +31 (0)70 3242270

van 9.00 tot 19.00 uur