Receptie camping Duinhorst
Tentenveld
Speeltuin
Outdoor fitness en tennis
Natuur
Zwembad

Download brochure button

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Routebeschrijving naar camping Duinhorst

Let op: Het adres Buurtweg 135 invoeren in een navigatiesysteem geeft geen garantie op goed resultaat. Het volgen van deze routebeschrijving is verstandiger.

Per 1 april 2010 is de route naar camping Duinhorst gewijzigd, de gemeente heeft op de Buurtweg éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf de camping richting Den Haag/Duindigt. Dit betekent dat de camping met de auto alleen nog te bereiken is via de afrit Duindigt/Duinhorst van de N14/N440.

Met de auto:

Vanaf Amsterdam (A4): Bij knooppunt Burgerveen (6 km na Schiphol) neemt u de A44 richting Den Haag. U volgt deze weg tot in Den Haag en rijdt Wassenaar voorbij (A44 gaat over in N44 (Rijksstraatweg, later Leidsestraatweg)). Nadat u een viaduct onderdoor bent gereden (Van der Valk aan uw linkerhand) gaat u bij het tweede stoplicht rechtsaf (Willem Witsenplein, overgaand in de Van Alkemadelaan) richting Scheveningen. Op de Van Alkemadelaan (links passeert uw eerst het Bronovo Ziekenhuis) gaat u bij het derde stoplicht rechtsaf (Waalsdorperweg) richting Wassenaar. U komt bij een rotonde en neemt de eerste afslag richting Wassenaar/Leidschendam (Landscheidingsweg N14/N440). Op deze weg neemt u de eerste afrit Duindigt/Duinhorst en ziet u het ANWB bord Duinhorst. U komt aan het einde van deze afrit uit op de splitsing voor de camping.

Vanaf Utrecht (A12): U volgt de A12 tot in Den Haag (Utrechtse Baan), bij de eerste stoplichten slaat u rechtsaf de Benoordenhoutseweg op. U blijft op de linkerrijstrook om op het eerste kruispunt linksaf te slaan (Willem Witsenplein, overgaand in de Van Alkemadelaan) richting Scheveningen. Op de Van Alkemadelaan (links passeert uw eerst het Bronovo Ziekenhuis) gaat u bij het derde stoplicht rechtsaf (Waalsdorperweg) richting Wassenaar. U gaat binnen 50 meter links en rechts, u blijft op deze manier de Waalsdorperweg volgen en komt niet op de Waalsdorperweg. U komt bij een rotonde en neemt de eerste afslag richting Wassenaar/Leidschendam (Landscheidingsweg N14/N440). Op deze weg neemt u de eerste afrit Duindigt/Duinhorst en ziet u het ANWB bord Duinhorst. U komt aan het einde van deze afrit uit op de splitsing voor de camping.

Vanaf Rotterdam (A13): U volgt de A13 richting Den Haag en neemt bij het Prins Clausplein de A12 richting Den Haag. U volgt de A12 tot in Den Haag (Utrechtse Baan), bij de eerste stoplichten slaat u rechtsaf de Benoordenhoutseweg op. U blijft op de linkerrijstrook om op het eerste kruispunt linksaf te slaan (Willem Witsenplein, overgaand in de Van Alkemadelaan) richting Scheveningen. Op de Van Alkemadelaan (links passeert uw eerst het Bronovo Ziekenhuis) gaat u bij het derde stoplicht rechtsaf (Waalsdorperweg) richting Wassenaar. U komt bij een rotonde en neemt de eerste afslag richting Wassenaar/Leidschendam (Landscheidingsweg N14/N440). Op deze weg neemt u de eerste afrit Duindigt/Duinhorst en ziet u het ANWB bord Duinhorst. U komt aan het einde van deze afrit uit op de splitsing voor de camping.

Openbaar vervoer: Vanaf Centraal Station Den Haag neemt u busnummer 43 richting Leiden tot de halte Wittenburgerweg (Wassenaar). U loopt tegen de rijrichting van uw bus in tot aan de splitsing. U steekt de geasfalteerde weg over, loopt de Zijdeweg in en volgt deze weg (richting Scheveningen) tot een T-splitsing (de Zijdeweg loopt parallel aan de Landscheidingsweg). Daar gaat u linksaf de Buurtweg op en loopt via het viaduct de Landscheidingsweg over. Na ongeveer 100 meter ziet u aan uw linkerhand de ingang van de camping (Buurtweg 135).

Openingstijden receptie

Maandag t/m zondag van
9.00 tot 19.00 uur.

U heeft de mogelijkheid om tussen 12.00 uur en 23.00 uur in te checken.

Camping Duinhorst is geopend van 30 maart 2018 tot 30 september 2018, 12.00 uur.

Aangesloten bij

Betaalmogelijkheden

  

Contactgegevens

Camping Duinhorst

Buurtweg 135

2244 BH Wassenaar

Telefoon: +31 (0)70 3242270

van 9.00 tot 19.00 uur