Receptie camping Duinhorst
Tentenveld
Speeltuin
Outdoor fitness en tennis
Natuur
Zwembad

Download brochure button

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Huisregels

Camping Duinhorst voert ten aanzien van zijn toeristische kampeerders een streng beleid wat betreft rust en orde. Omdat we voornamelijk een familiecamping zijn, geldt dit ook voor de bewoners van een stacaravan. Zo wordt iedereen die een stacaravan wil kopen, of een nieuwe wil plaatsen, uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de beheerders. Hierbij worden alle geldende regels besproken en uitgelegd en daarna wordt beslist of deze persoon een jaarplaats mag betrekken.

De meest belangrijke regels zijn:

  • Kennismakingsgesprek met de beheerders
  • Als uw kind 12 jaar of ouder is en zich (ernstig) misdraagt, dan dient u uw kind te corrigeren. Anders zullen wij uw jaarcontract tussentijds beëindigen.
  • Kluslijst: op bepaalde tijden mag er worden gewerkt aan de tuin enz., zodat de rust tijdens vakanties en weekend grotendeels is gewaarborgd.
  • Tuinonderhoudverplichting: halverwege mei worden alle tuinen bekeken op netheid en indien nodig wordt de betreffende bewoner gevraagd de tuin in orde te brengen.
  • Aan regels houden: door directie en personeel wordt er op toegezien dat de geldende regels ook daadwerkelijk worden nageleefd.

We hopen hiermee een rustige en voor iedereen een leuke en gezellige camping te hebben en houden, zonder geluidsoverlast en vernielingen.

Openingstijden receptie

Maandag t/m zondag van
9.00 tot 19.00 uur.

U heeft de mogelijkheid om tussen 12.00 uur en 23.00 uur in te checken.

Camping Duinhorst is geopend van 30 maart 2018 tot 30 september 2018, 12.00 uur.

Aangesloten bij

Betaalmogelijkheden

  

Contactgegevens

Camping Duinhorst

Buurtweg 135

2244 BH Wassenaar

Telefoon: +31 (0)70 3242270

van 9.00 tot 19.00 uur